back

Чернігівщина долучилася до всеукраїнської акції «Спорт для всіх — спільна турбота»

10-04-2018 16:00

Упродовж квітня всі, хто хочуть допомогти облаштувати та впорядкувати спортивні об’єкти свого населеного пункту, можуть долучитися до обласного місячника «Спорт для всіх — спільна турбота». Захід проводиться в рамках відповідної всеукраїнської акції, що стала традиційною з 2005 року.

Детально про місячник та його основні завдання розповіла директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту ОДА Ніна Лемеш під час прес-брифінгу в облдержадміністрації.

Пряма мова:

Варто зазначити, що завдяки проведенню такого заходу минулоріч відновлено і приведено до робочого стану 792 спортивні майданчики. Це понад 73% тих, що потребували ремонту. До робіт на добровільних засадах залучилися більше 28 тисяч осіб. Найкраще провели місячник у Бобровицькому, Борзнянському, Чернігівському районах та місті Чернігові.

Хоча акція стартувала 1 квітня, основні роботи, як наголосив директор обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Ігор Ліфар, проводитимуться 20-30 квітня (через погодні умови). Втім, хвилюватися учасникам заходу з приводу того, що не вкладуться в часові рамки, не варто — благоустрій малих спортивних споруд у такому разі продовжиться. Роботи по впорядкуванню спортивних майданчиків у Чернігові розпочнуться 13 квітня: активісти прибиратимуть та облаштовуватимуть лижну базу.

Всі охочі долучитися до акції можуть звертатися до обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за адресою: м. Чернігів, проспект Миру, 19, телефон: (0462) 69-82-12.

 

 

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода