back

Увага! Через водопілля на території області підтоплені деякі відрізки автодоріг

10-04-2018 09:37

Як повідомляють в Укргідрометцентрі, на річках на території Чернігівської області продовжиться розвиток весняного водопілля. Так, 10 квiтня підйом рівнів води становитиме на річках басейну Десни, Сіверського Дінця 0,4-1,2 метра з виходом води на заплаву Десни в районі міста Новгорода-Сіверського та малих річок області. Можливе затоплення річок Убідь та Снов з подальшим переливом води через дороги місцевого значення, оточенням водою понижених населених пунктів у Чернігівському районі.

Рівень води у Верхньому Дніпрі на території області – 0,2-0,4 метра з початковим виходом води на заплаву без негативних наслідків.

За даними Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА, станом на 9 квітня внаслідок підйому рівня води в річці Снов перелито ґрунтову дорогу між селами Малий і Великий Дирчин Городнянського району на ділянці довжиною 170 метрів та глибиною місцями до 110 сантиметрів, що ускладнює транспортне сполучення між населеними пунктами. Тож рух здійснюється за допомогою автотранспорту підвищеної прохідності та двох човнів.

Вранці 10 квітня внаслідок підйому рівня води в річці Убідь в Сосницькому районі перелито дорогу місцевого значення селище Сосниця – село Пекарів на ділянці дороги 100 метрів та глибиною 15 сантиметрів. 

Крім того, внаслідок підйому рівня води в  Десні припинено поромне сполучення між смт Сосниця та селами Пекарівської сільської ради (села Пекарів, Кнути, Костирів, Синютин). Проїзд до населених пунктів здійснюється через Короп.

Детальна інформація про рівень води у річках області – на сайті Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації.

 

 

За інформацією Департаменту з питань цивільного захисту
та оборонної роботи Чернігівської ОДА
та Управління ДСНС України в Чернігівській області

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода