back

Шановні громадяни!

06-04-2018 16:00

Частиною гібридної війни проти нашої країни та суспільства є проведення на замовлення країни-агресора провокаційних інформаційних акцій, спрямованих на розпалювання міжнаціональних та міжконфесійних відносин. Спецслужби РФ у будь-який спосіб намагаються дестабілізувати суспільно-політичну ситуацію як в нашому регіоні, так і в Україні загалом, а також дискредитувати нашу державу перед світовою спільнотою.

Останнім часом у Чернігівській області правоохоронці зафіксували низку фактів нанесення написів, які спрямовані на розпалення ворожнечі між людьми різних національностей та віросповідань.

Осіб, причетних до скоєння цих правопорушень, уже встановлено. Стосовно них правоохоронними органами відкриті кримінальні провадження.

Сьогодні нашому суспільству життєво необхідні мир, злагода та єдність для вирішення актуальних проблем життєдіяльності в усіх сферах.

Управління Служби безпеки України в Чернігівській області закликає мешканців Чернігівщини уважно ставитися до появи матеріалів сумнівного змісту та звертається з проханням у разі отримання інформації стосовно осіб, які вчинили або готуються скоїти подібні правопорушення, негайно повідомляти за номером телефону «гарячої лінії» 676-208. Телефон працює цілодобово.

 

Начальник Управління Служби безпеки України
в Чернігівській області Юрій Гончаров

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода