back

«Мій Крим» очима дітей — у Верховній Раді

15-03-2018 10:14

Мальовничі кримські пейзажі, вітрильники і кораблі, що пливуть відкритим морем, диковинні птахи, пляжі і метушня в портах. Так побачили окупований російськими військами український півострів учасники виставки «Мій Крим», представленої днями у Верховній Раді України.

Експозиція присвячена четвертій річниці анексії Криму. Організатори — ГО «Кримська Громада» та «Об’єднання Добровольців» (м.Чернігів).

Як повідомляє сайт ««Об’єднання добровольців», близько шести сотень дітей виявили бажання намалювати Кримський півострів для виставки. Передусім, це переселенці з Криму, Донецької та Луганської областей, юні художники з решти регіонів України.

Учасників було справді багато, — розповіла керівник Чернігівського осередку «Об’єднання добровольців» Світлана Здор. — Ми спершу навіть розгубилися, які роботи обрати, адже в кожен малюнок дитина вклала частинку своєї душі... Зрештою, відібрали сотню малюнків, які й експонуються у холі Верховної Ради. Мета конкурсу — показати як сприймають втрату півострова найменші українці. Також хочемо нагадати усім про анексію Криму, адже минуло вже чотири роки відтоді, як туди увірвалися російські війська.

У Верховній Раді України малюнки демонструватимуться до 21 березня.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації.

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода