Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проекту розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про тарифи на платні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Чернігівська міська лікарня № 3» Чернігівської міської ради»

Департаментом економічного розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації спільно з Управлінням охорони здоров’я Чернігівської обласної державної адміністрації підготовлено проект розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про тарифи на платні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Чернігівська міська лікарня № 3» Чернігівської міської ради», згідно з яким пропонується переглянути розмір тарифів на платні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Чернігівська міська лікарня № 3» Чернігівської міської ради, а саме на проведення:

- профілактичних медичних оглядів працівників певних категорій;

- профілактичних медичних оглядів для отримання посвідчення водія транспортних засобів, а також відповідних періодичних профілактичних медичних оглядів.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада  2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність Чернігівської обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект розпорядження проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 15 липня 2019 року по 29 липня 2019 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проекту розпорядження надсилати в письмовому вигляді по 29 липня 2019 року (включно) Департаменту економічного розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації (м. Чернігів,  вул. Шевченка, буд. 7, кімн. 26, 24; тел. 675-834, 669-159 або в електронному вигляді за адресою [email protected]), до Управління охорони здоров’я Чернігівської обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Івана Мазепи, 1-б, тел. 678-713, E-mail: uoz_ [email protected]).

Контактна особа: Заєць Жанна Миколаївна, начальник відділу з питань споживчого ринку та ціноутворення Департаменту економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на офіційному веб-сайті Чернігівської обласної державної адміністрації в рубриці «Для громадськості»/«Консультації з громадськістю»/«Звіти про результати консультацій з громадськістю» у строки, визначені законодавством

Проект розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про тарифи на платні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Чернігівська міська лікарня № 3» Чернігівської міської ради»

ГО Активне Суспільство України