Анонси проведення семінарів, лекцій, тренінгів

25.05.2021

З метою збільшення присутності та обсягів реалізації товарів місцевого виробництва на внутрішньому та зовнішньому ринках, сприяння ефективному функціонуванню бізнес-середовища запрошуємо голів сільських, селищних, міських рад, представників районних державних адміністрацій області та зацікавлених суб’єктів господарювання взяти участь у вебінарі на тему: «Підтримка місцевих товаровиробників», що проводиться Департаментом розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської обласної державної адміністрації.

Захід відбудеться 26 травня ц.р. об 11.00 год. на онлайн-платформі. Для участі необхідно за допомогою комунікаційної системи Cisco WebEx перейти за посиланням https://chernihivoda.my.webex.com/chernihivoda.my-ru/j.php?MTID=m9cd3eff878eff5356f083351aa9e128f

Номер засідання – 163 459 9228

Пароль – 1234

Підключення: о 10.30 год. у зазначений час в день проведення заходу.

Участь у вебінарі безкоштовна. З програмою можна ознайомитись тут.

 

29.09.2020

З метою забезпечення реалізації державної політики щодо розвитку малого і середнього підприємництва, створення сприятливих умов для ефективного функціонування бізнес-середовища запрошуємо зацікавлених суб’єктів господарювання взяти участь у вебінарі на тему: «Підтримка місцевих товаровиробників», що проводиться Департаментом розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської обласної державної адміністрації спільно з Державною організацією «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області».

Захід відбудеться 01 жовтня п.р. об 11.00 години на онлайн-платформі. Для участі необхідно перейти за посиланням  https://www.youtube.com/watch?v=P3mIqEmSxVU у зазначений час в день проведення заходу.

Участь у заході безкоштовна. З програмою заходу можна ознайомитись тут

 

25.02.2020

З метою налагодження співпраці із суб'єктами господарювання стосовно запобігання чи зменшення ризиків, які становить продукція, представлена цими суб'єктами господарювання на ринку, внесення змін до законодавства у сфері державного ринкового нагляду, запрошуємо всіх бажаючих суб’єктів господарювання взяти участь у семінарі на тему: «Взаємодія суб’єктів господарювання з органами ринкового нагляду та необхідність додержання вимог законодавства України про ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції», що проводиться Головним управлінням Держпродспоживслужби в Чернігівській області.

Початок заходу о 14-00 годині 27 лютого 2020 року за адресою: зала засідань адміністративного приміщення Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області, вул. Коцюбинського, 41а,
м. Чернігів.

Контактна особа – Зенов Олександр Володимирович 678-613.

 

ГО Активне Суспільство України