Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проекту рішення Чернігівської обласної ради «Про припинення юридичної особи –регіональний ландшафтний парк «Міжрічинський»

17.12.2002 зареєстровано юридичну особу регіональний ландшафтний парк «Міжрічинський» (далі – Установа) (код ЄДРПОУ  32285817) за адресою вул. Гагаріна, 2 с. Отрохи, Козелецького району Чернігівської області за формою власності державна.

За інформацією Державної служби статистики України вказана Установа перебуває на обліку з кодом органу державного управління СКОДУ – 01004 «Обласні, Київська та Севастопольська міські ради», тобто є комунальною власністю.

По суті, за весь час свого існування, заклад не в повній мірі виконував свої статутні завдання щодо провадження належним чином охорони території, відтворення біологічного різноманіття та раціонального використання природних ресурсів парку. Її директор звільнився у 2016 році і з того часу не було призначення нового директора.

Рішенням Чернігівської обласної ради від 04.04.2019 № 15-17/VII створений КЗ «РЛП «Міжрічинський» Чернігівської обласної ради і щоб уникнути дублювання функцій установ та з метою його ефективного функціонування виникла необхідність припинення юридичної особи – регіональний ландшафтний парк «Міжрічинський» шляхом її ліквідації.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект рішення Чернігівської обласної ради проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 10 до 25 червня 2019 року (включно).

Зауваження та пропозиції до проекту приймаються до 25 червня 2019 року (включно) за адресою: 14000, м. Чернігів, пр-т Миру, 14,  Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації, тел. 65-37-07, е-пошта: [email protected]

Контактна особа: Новак Василь Андрійович – заступник директора – начальник управління природоохоронних програм та оцінки впливу на довкілля.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

 

Проект рішення Чернігівської обласної ради "Про припинення юридичної особи -
регіональний ландшафтний парк "Міжрічинський"

Додаток

ГО Активне Суспільство України