back

Голова ОДА – з робочим візитом на Бобровиччині

13-02-2018 19:58

Сьогодні, 13 лютого, голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч із робочою поїздкою побував у Бобровицькому районі.

Одразу по приїзді керівник виконавчої влади в області провів зустріч із керівниками на місцях – головою Бобровицької районної державної адміністрації Василем Кучериною, головою районної ради Володимиром Ляховенком і Бобровицьким міським головою Тетяною Ковчежнюк. Після того він вручив батькам, які виховують п'ятьох і більше дітей сертифікати на придбання побутової техніки і меблів – у рамках обласної Комплексної програми підтримки сім’ї, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми на період до 2020 року.

Опісля у Бобровицькому районному відділі управління Державної служби України з питань надзвичайних ситуацій Валерій Куліч урочисто вручив ключі від нового пожежного автомобіля МАЗ (АЦ-4- 60(530905)515 М), придбаного за кошти обласного бюджету та за сприяння народного депутата Олега Дмитренка. Голова РДА Василь Кучерина вручив рятувальникам сертифікат на паливно-мастильні матеріали.

«Мені дуже приємно вітати державну пожежно-рятувальну частину з отриманням нового транспортного засобу. Цей автомобіль уже десятий, який отримала Чернігівщина за останні півтора року. Хочу зазначити, що такі ж пожежно-рятувальні автоцистерни вже є на озброєнні у сусідніх Козелецькому та Ніжинському районах, тож у разі виникнення надзвичайної ситуації ми зможемо сконцентрувати новітню техніку для оперативної ліквідації ситуації», – зазначив голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч.

На завершення робочої зустрічі очільник області разом із головою районної державної адміністрації Василем Кучериною, Героєм України-генеральним директором ТОВ «Земля і воля» Леонідом Яковишиним, начальником Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Чернігівській області Романом Гордовим, помічником народного депутата України Олега Дмитренка Віталієм Гольцем, головою районної ради Володимиром Ляховенком, головою міської ради Тетяною Ковчежнюк, депутатом обласної ради Сергієм Чубовським оглянули пожежно-рятувальну техніку та спецобладнання, яке є на озброєнні рятувальної служби району.



Прес-служба облдержадміністрації

з використанням матеріалів УДСНС України у Чернігівській області

та Відділу організаційно-інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Бобровицької РДА

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода