back

Чернігівщина урочисто зустріла військовослужбовців окремої танкової бригади, які повернулися з району АТО

09-02-2018 11:30

На Чернігівщині, в селищі Гончарівське, відбулася урочиста зустріч військовослужбовців окремої танкової бригади, які повернулися з району виконання бойових завдань на території Донецької та Луганської областей.

Воїнів зустрічали представники місцевих органів влади і самоврядування, оперативного командування «Північ», місцева громада, рідні та близькі українських захисників.

Урочистості розпочалися на Алеї Слави, де присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять 38 героїв частини, які пожертвували своїм життям заради захисту Батьківщини та поклали квіти до Меморіалу слави.

Під час урочистого мітингу слова вдячності та щирі побажання військовослужбовцям висловили голова облдержадміністрації Валерій Куліч, командувач військ оперативного командування «Північ» Сухопутних військ ЗС України генерал-майор Володимир Кравченко, командир танкової бригади полковник Олег Біліченко, голова Черкаської обласної державної адміністрації Олег Ткаченко, а також голова Гончарівської селищної ради Віталій Рудник.

Капелан військової частини отець Сергій благословив воїнів-захисників на успішну службу.

На плацу військової частини з нагоди повернення окремої танкової бригади з району виконання бойових завдань відбулася церемонія вручення нагород особовому складу. За мужність та патріотизм, сумлінне виконання службових обов’язків по захисту суверенітету та територіальної цілісності України офіцери та солдати були відзначені державними та відомчими нагородами, відзнаками місцевих органів влади та самоврядування.

Завершився захід проходженням урочистим маршем та оглядом бойової техніки. Для всіх учасників зустрічі місцеві творчі колективи влаштували святковий концерт.


Більше фото – на сторінці Чернігівської ОДА у facebook за посиланням.


Прес-служба облдержадміністрації

за повідомленням Міністерства оборони України

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода