Інформаційне повідомлення 
про проведення електронних консультацій 
щодо проекту нормативно-правового акта – «Порядку організації та проведення особистого прийому громадян у Державному архіві Чернігівської області»

         Державним архівом Чернігівської області підготовлено проект нормативно-правового акта – Порядок організації та проведення особистого прийому громадян у Державному архіві Чернігівської області. Метою Порядку є забезпечення реалізації гарантованого Конституцією України права громадян на звернення, врегулювання процедури розгляду звернень, запитів на публічну інформацію, поданих на особистому прийомі.

Проект акту розроблений відповідно до статті 40 Конституції України, Законів України «Про звернення громадян», «Про доступ до публічної інформації», «Про статус народного депутата України», «Про статус депутата місцевих рад», Указу Президента України від 07.02.2008 № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування».

Проект Порядку  вноситься на громадське обговорення, яке триватиме з 16 до 30 травня 2019 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проекту Порядку надсилати в письмовому вигляді впродовж 15 днів, з дня опублікування на сайті обласної державної адміністрації, до Державного архіву Чернігівської області                            (м. Чернігів, вул. Мстиславська, 2, кім. 19; тел. 645-966, 645-980 або в електронному вигляді за адресою [email protected]).

Контактна особа: Новик Наталія Петрівна, начальник відділу формування Національного архівного фонду та діловодства Державного архіву Чернігівської області.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднений на сайті обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проект Порядку організації та проведення особистого прийому громадян у Державному архіві Чернігівської області

 

ГО Активне Суспільство України