back

Відбулася нарада директорів закладів інтернатного типу

07-02-2018 09:12

Днями в Управлінні освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації відбулася нарада директорів закладів інтернатного типу обласного підпорядкування. Обговорювали актуальні питання реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа».

Начальник Управління Микола Конопацький зосередив увагу керівників закладів на виконанні вимог Закону України «Про освіту» та розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження плану заходів на 2017-2029 роки із запровадження Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа».

Заступник начальника Управління освіти і науки ОДА – начальник фінансово-економічного відділу Людмила Чубич розставила основні акценти бюджетної політики у 2018 році.

Директор Центру матеріально-технічного та інформаційного забезпечення освітніх закладів Валентин Чеботько ознайомив присутніх зі станом матеріально-технічного забезпечення закладів інтернатного типу.

Заступник начальника Управління освіти і науки облдержадміністрації – начальник відділу загальної середньої та корекційної освіти Олена Соронович наголосила на актуальних питаннях освітнього процесу, організованому завершенні 2017-2018 навчального року та особливостях проведення державної підсумкової атестації у закладах загальної середньої освіти.

Також учасники наради обговорили стан виконання Плану заходів з реалізації І етапу Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017-2020 роки. На даний час проводиться моніторинг освітніх послуг, які надаються закладами інтернатного типу обласного підпорядкування. Зібрану інформацію буде проаналізовано та узагальнено.


 

Матеріали Управління освіти та науки  

Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода