back

Грантова Програма підтримки мікропроектів від Посольства Німеччини

02-02-2018 15:19

Посольство Федеративної Республіки Німеччина надає фінансову підтримку для реалізації мікропроектів, спрямованих на покращення основних потреб бідних та вразливих верств населення, які мають довгострокову дієвість.

Дедлайн23 лютого 2018 року.

Мікропроекти — це заходи/проекти з коротким терміном реалізації (проект повинен бути реалізований до 15.10.2018), спрямовані на поліпшення базових потреб бідних і вразливих верств населення та на забезпечення довгострокового ефекту від проекту.

Хто може подавати заявку?

Організації/установи/спілки/неурядові організації (АЛЕ не підприємства і не ОСББ — об’єднання співвласників багатоквартирних будинків) з усіх інших областей, які не спроможні самостійно профінансувати свій проект. Це означає у будь-якому випадку обов’язкову наявність власного внеску заявника (також і нефінансового, наприклад, у формі виконання робіт власними силами, надання транспортних послуг чи приміщень, технічного нагляду або сервісних послуг). Можливе часткове фінансування третіми сторонами (приватними донорами, громадами, місцевими підприємцями).

Для участі у Програмі необхідно використовувати лише наданий Посольством формуляр заявки, який має бути заповнений повністю.

Максимальна сума грантового сприяння, що надається Посольством, становить, як правило, 8 тисяч євро.

Консультації можна отримати за телефоном (044) 28-111-66, а також звернувшись на адресу електронної пошти: [email protected].

 

Департамент економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода