back

Мінрегіон працює над вирішенням проблем, пов’язаних із відшкодуванням підприємствам ЖКГ наданих населенню пільг та субсидій

29-01-2018 12:38

З 1 січня 2018 року в Україні запроваджено новий механізм відшкодування підприємствам житлово-комунального господарства пільг та субсидій, наданих населенню на оплату послуг.

Урядом зроблено важливий крок на шляху монетизації пільг та житлових субсидій на рівні підприємств ЖКГ. У той же час наразі важливо, щоб новий механізм відшкодування пільг та субсидій запрацював на практиці та не мав негативних наслідків для підприємств галузі і споживачів послуг. На цьому днями наголосив заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Едуард Кругляк під час наради з представниками Мінсоцполітики, Держказначейства, КМДА, НАК «Нафтогаз України», галузевих асоціацій, Національної ради голів ОСББ та представників підприємств галузі.

У Мінрегіоні занепокоєні ситуацією, що склалася сьогодні у зв’язку із практичною реалізацією нового механізму відшкодування і призвела до виникнення заборгованості. Тож звернулися до Міністерства фінансів України з вимогою терміново вжити відповідних заходів реагування та забезпечити методологічну допомогу підприємствам задля своєчасного отримання ними відшкодування з державного бюджету компенсації за надані населенню пільги та субсидії.

 

За матеріалами Міністерства регіонального
розвитку, будівництва та ЖКГ України

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода