back

Підсумки використання субвенції на розвиток ОТГ: Чернігівщина у п’ятірці кращих

11-01-2018 17:16

У 2017 році 365 ОТГ на 95% використали державну субвенцію на розвиток інфраструктури. Загальна сума субвенції склала 1,5 мільярда гривень. Також були залучені понад 90 мільйонів гривень з місцевих бюджетів. Про це повідомив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко на своїй сторінці у Фейсбук.

Кошти спрямовані на реалізацію понад 2265 проектів, це такі об’єкти: школи, дитячі садочки, шкільні автобуси, дороги, транспорті засоби спецпризначення тощо.

П’ятірка лідерів, які майже стовідсотково використали субвенцію, — Вінницька, Івано-Франківська, Рівненська, Хмельницька та Чернігівська області,— написав Геннадій Зубко.

В.о. першого заступника голови Чернігівської облдержадміністрації Юлія Свириденко зазначила, що Чернігівщина використала 99,43% отриманої субвенції. Тим самим ОТГ області реалізували 91 інвестиційний проект на суму понад 84 мільйони гривень.  

Віце-прем’єр-міністр також відмітив Донецьку і Луганську області, які у 2017 році значно покращили показники в порівнянні з попереднім роком, продемонструвавши результат на рівні майже 90% використання субвенції на розвиток інфраструктури об’єднаних територіальних громад.

 

За матеріалами прес-служби
Віце-прем’єр-міністра України
та Департаменту економічного розвитку
Чернігівської облдержадміністрації

 

 

 

 

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода