back

Медзаклади області оновлюють матеріально-технічну базу

11-01-2018 12:12

Аби спростити та пришвидшити процес підписання угод між пацієнтами та сімейними лікарями, для Корюківського центру первинної медико-санітарної допомоги за бюджетний кошт (більше 131 тисячі гривень) придбали 16 ноутбуків. Це дозволить оцифрувати медичні картки, що в подальшому відкриє доступ до інформації про хворого в єдиному державному реєстрі пацієнтів.

Крім того, для первинної ланки медицини Корюківщини за рахунок субвенцій державного та місцевого бюджетів майже за 400 тисяч гривень придбали автомобіль Рено «Дастер».

Завдяки коштам з державного бюджету поліпшилася і матеріально-технічна база Семенівської ЦРЛ: для закладу закупили електровідсмоктувач, сучасний електрокардіограф, тубус-кварц та апарат для проведення магнітотерапії декількох медичних апаратів.

Позитивні зміни відбуваються не тільки у центральних лікарнях, а й у ФАПах. Так, напередодні 2018 року закінчено внутрішній ремонт та утеплення приміщень ФАПу у селі Покровське Менського центру ПМСД. Кошти виділила Покровська сільська громада.

Роботи проходили поетапно. У 2015 році відремонтували приміщення ззовні, зокрема укріпили фундамент, реконструювали ганок, замінили вікна на металопластикові склопакети. У 2016-му встановили новий твердопаливний котел та перейшли до внутрішніх робіт.

 

За матеріалами прес-служби Управління охорони здоров’я
Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода