back

Різдвяно-новорічні свята для дітей тривають

11-01-2018 10:44

Біля головної ялинки області – у Чернігівському обласному академічному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка – традиційно тривають дитячі різдвяно-новорічні свята. Адже малечі так хочеться торкнутися зимової казки.

Учора, 10 січня, свято зібрало близько 750 дітей Чернігівщини, які потребують особливої соціальної уваги й підтримки, серед яких діти-сироти, діти з інвалідністю, діти, позбавлені батьківського піклування та батьки яких загинули в районі проведення антитерористичної операції, діти учасників АТО на сході країни, діти з малозабезпечених та багатодітних сімей, а також обдаровані й талановиті діти.

Дітей із сіл і міст області зустрічали актори в карнавальних костюмах і проводжали до ігрових павільйонів, де казкові герої грали з ними в різні ігри, співали, танцювали, спілкувалися, нагороджували призами. І весь театр був схожий на країну казок.

Під час свята юні гості взяли участь у веселих конкурсах і майстер-класах, отримали солодкі подарунки та переглянули новорічне дійство.

Привітанням голови облдержадміністрації Валерія Куліча з новорічними святами розпочалася казка «У пошуках героя».



Прес-служба облдержадміністрації

за повідомленням Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода