back

Різдвяне шоу від Чернігівського філармонійного центру

02-01-2018 08:40

У чарівний вечір 25 грудня  у Чернігівському філармонійному центрі відбулося велике Різдвяне шоу.

На сцені влаштувався цілий оркестр, яскравий і оригінальний колектив філармонійного центру Біг-Бенд «BissQuit». І всі номери супроводжувалися живою музикою, до того ж у джазовому стилі, з цікавими музичними знахідками й імпровізаціями. Для святкового концерту артисти відібрали найяскравіші номери. Лунали світові хіти легендарних Френка Сінатри, Елли Фіцджеральд, Діна Мартіна, Ната Кінга Коула.

Не забули й про вітчизняні зимові та різдвяні пісні. Оригінальні костюми, вражаюча хореографія, чудові голоси, жива музика джазового оркестру – для радісного святкового настрою чернігівських глядачів і гостей міста. Ведучі Інна Василенко та Дмитро Обєдніков поділилися з публікою цікавою й корисною інформацією про українські традиції та звичаї Різдвяних та Новорічних свят.

Наступна зустріч відбудеться вже у новому році. 13 січня о 17:00 планується Мікс-мюзикл "Вікенд в Парижі" (режисер-постановник Дмитро Обєдніков), де на глядачів чекають світові хіти, запальні танці, неперевершений гумор, а також яскраві і незабутні враження.

Подробиці на сайті .

Віра Лобановська

 

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода