back

Всеукраїнський фестиваль інновацій

21-12-2017 15:38

15-17 травня 2018 року Міністерство освіти і науки України  планує проведення Всеукраїнського фестивалю інновацій. Мета заходу — популяризація розробок вітчизняних вчених та інноваторів, залучення інвесторів до фінансування впровадження новітніх розробок.

У рамках заходу буде проведено:

– конкурс стартап-проектів, журі якого буде сформовано з представників венчурного бізнесу, бізнес-інкубаторів, асоціацій промислових підприємств;

– презентації венчурних фондів та бізнес-ангелів;

– конференції та семінари.

Участь у конкурсі стартап-проектів можуть узяти розробки, представлені вищими навчальними закладами, що належать до сфери управління МОН,  науковими інститутами АН, а також загальноосвітніми та іншими навчальними закладами системи загальної середньої освіти. Звертаємо увагу, що участь у  конкурсі можуть брати розробки на стадії готовності не менш як дослідний  зразок (прототип).

Конкурс міститиме два напрями: інновації, спрямовані на досягнення соціального ефекту, та інновації, спрямовані на досягнення економічного ефекту. Попередній відбір учасників триватиме до 25 квітня. Учасників буде повідомлено про проходження до участі у другому турі — презентації  стартап-проектів конкурсному журі до 30 квітня. Другий тур відбудеться 15-17 травня 2018 року.

Участь у заході безкоштовна. Витрати на відрядження — за рахунок учасника.

У разі зацікавленості необхідно до 18:00 31 березня 2018 року надати інформацію  за  формою  (заявка)  та коротку презентацію про проект (не більше 10 слайдів у форматі .ррt) в електронному вигляді на адресу [email protected]. Заявки, надані пізніше зазначеної дати, розглядатися  не будуть.

 

Департамент економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода