back

Жителі Десни будуть зі світлом

21-12-2017 14:22

Проблемні питання забезпечення мешканців селища Десна Козелецького району послугами з електропостачання розглянули учасники наради, яку провів заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Сергій Сергієнко сьогодні, 21 грудня.

В обговоренні взяли участь керівники Департаменту ЖКГ та ПЕК ОДА, ПАТ «Чернігівобленерго», представники Деснянської селищної ради та Остерської квартирно-експлуатаційної частини.

На сьогодні укладено договір на постачання електричної енергії між Будинкоуправлінням Остерської КЕЧ та ПАТ «Чернігівобленерго», який діє лише до кінця року. Прямі договори з населенням відсутні. Таким чином, відповідно до визначених нормативів квартирно-експлуатаційна частина вимушена продавати електроенергію населенню дешевше, ніж закупає її у постачальника. Через це постійно збільшується заборгованість КЕЧ за спожитий енергоносій.

У ході дискусії прийнято рішення про підписання між ПАТ «Чернігівобленерго» та Будинкоуправлінням Остерської КЕЧ договору про надання електропостачання ще на півроку. Крім того, Остерській КЕЧ рекомендовано активізувати діяльність комісії з технічного обстеження мереж та приладів обліку побутових споживачів. Обстеження необхідно провести, аби ПАТ «Чернігівобленерго» мало змогу укладати прямі договори з населенням.

– На сьогодні нашою головною метою є стале забезпечення жителів селища електричною енергією, тому прошу представників усіх зацікавлених сторін узгодити технічні моменти та виконати взяті на себе зобов’язання, – наголосив Сергій Сергієнко.

Він доручив Департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу облдержадміністрації контролювати виконання досягнутих між учасниками наради домовленостей до остаточного вирішення питання.

 
Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода