Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проекту звіту про стан виконання у 2018 році Програми фінансування у 2018 році робіт з будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування державного та місцевого  значення за рахунок митних платежів на реалізацію експерименту з фінансового забезпечення по реалізації заходів з розвитку автомобільних доріг загального користування

Управління капітального будівництва облдержадміністрації підготовлено проект звіту про виконання Програми фінансування у 2018 році робіт з будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування державного та місцевого значення за рахунок митних платежів на реалізацію експерименту з фінансового забезпечення по реалізації заходів з розвитку автомобільних доріг загального користування» затвердженої рішенням дванадцятої сесії сьомого скликання  Чернігівської обласної ради від 28 березня 2018 року.

Основною метою Програми було збереження у 2018 році існуючої мережі автомобільних доріг загального користування державного значення та забезпечення задовільних умов руху автотранспорту й безпеки дорожнього руху.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект звіту про виконання у 2018 році Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 01 лютого до 15 лютого 2019 року (включно).

Пропозиції, зауваження та рекомендації  до проекту звіту надсилати до 15 лютого 2019 року (включно) за адресою: Управління капітального будівництва облдержадміністрації, 14000, м. Чернігів,  вул. Єлецька, 11, або електронною поштою: [email protected].

Контактна особа: Ключник  Валерій Степанович,  заступник начальника Управління - начальник відділу технічного контролю автомобільних доріг Управління капітального будівництва облдержадміністрації  тел. 677-258.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайтах облдержадміністрації та Управління капітального будівництва в рубриці "Консультації з громадськістю" у терміни, визначені чинним законодавством.

Звіт

Додаток до звіту

ГО Активне Суспільство України