back

Громадськість дослідила динаміку думки населення Чернігівщини

19-12-2017 12:50

Думку жителів області щодо найбільш актуальних соціально-економічних і суспільно-політичних проблем у регіонах Сіверщини вивчала громадська організація «Чернігівський обласний осередок Всеукраїнської громадської організації «Ліга соціальних працівників України».

Соцопитування проведені в рамках проекту «Дослідження динаміки думки населення області щодо суспільно-політичної та соціально-економічної ситуації в Чернігівській області протягом 2016-2017 років», який є продовженням відповідного минулорічного дослідження.

У реалізації обох проектів взяли участь фахівці Чернігівського національного технологічного університету Олександр Крук і Тамара Мазур.

Інтерв’юери опитували респондентів у містах, районах та селищах міського типу області. Виходячи з розрахунку, вибірка склала 4725 осіб, максимально допустима похибка – 5 %.

Опитування проводилися методом анкетного індивідуального формалізованого інтерв’ю face-to-face за стандартною технологією вуличного опитування у період з 16.10.2017 по 18.10.2017 за місцями постійного проживання (домогосподарств).

Вибірка багатоступенева, районована, квотна; репрезентативна за віком, статтю та місцем проживання респондентів.

Проект реалізований за фінансової підтримки з обласного бюджету в рамках обласної Програми сприяння розвитку інститутів громадянського суспільства на 2016-2020 роки «Чернігівська громада».

З результатами дослідження можна ознайомитися за посиланням.

Аналітична записка за результатами соціологічних досліджень 2016-2017 років.

 

 

За інформацією «Чернігівського обласного осередку Всеукраїнської
громадської організації «Ліга соціальних працівників України»

 

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода