Інформаційне повідомлення про електронні консультації щодо проекту звіту про виконання у 2018 році  Програми оновлення та розвитку Менського зоопарку загальнодержавного значення на 2016-2020 роки

(зі змінами затвердженими рішенням шістнадцятої сесії обласної ради сьомого скликання 20 грудня 2018 року №12-16/VII)

Департаментом культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації підготовлено проект звіту про виконання у 2018 році Програми оновлення та розвитку Менського зоопарку загальнодержавного значення на 2016-2020 роки.

Програма оновлення та розвитку Менського зоопарку загальнодержавного значення на 2016-2020 роки спрямована на забезпечення збалансованого (сталого) розвитку зоопарку, підтримання його належного функціонування в сфері природоохоронної науково-дослідної роботи в аспекті збереження різноманіття тваринного світу та культурно-просвітницької діяльності з урахуванням рекомендацій Української асоціації зоопарків та акваріумів.

Основною метою Програми є збереження Менського зоологічного парку загальнодержавного значення як унікального об'єкта природоохоронного, масово-освітнього значення та улюбленого місця відпочинку мешканців  Чернігівської області та сусідніх областей.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект звіту про виконання у 2018 році обласної Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 1 лютого по 15 лютого 2019 року.

Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться до 15 лютого 2019 року за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 70, Департамент культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації, тел. 676-562, е-mail: [email protected].

Контактна особа: Москалюк Олена Леонідівна, головний спеціаліст  відділу розвитку туризму та музейної роботи  Департаменту культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Звіт

Пояснювальна записка

ГО Активне Суспільство України