back

Обрати сімейного лікаря можна до липня 2018 року

18-12-2017 09:00

На цьому минулого тижня наголосили учасники засідання «круглого столу» у Чернігові.

Представники медичної спільноти області зазначили, що обрати свого лікаря можна буде протягом всього наступного року. Для цього достатньо відвідати поліклініку та укласти договір з тим, хто надалі опікуватиметься здоров’ям усієї родини. Якщо ж цього не зробити своєчасно, у будь-якому разі в допомозі не відмовлять. Втім, у подальшому за послуги доведеться заплатити. Значною мірою у цьому процесі зацікавлені і самі лікарі, адже від тієї кількості пацієнтів, з якими вони укладуть договори, залежатиме їхня заробітна плата.

Жителям сільської місцевості обрати свого лікаря буде простіше, адже досить зручно декларувати свої відносини саме із тим фахівцем, який розташований там територіально.

Отже, алгоритм обрання сімейного лікаря дуже простий: до липня потрібно визначитися із кандидатурою та укласти договір. Причому, члени однієї родини можуть обрати різних медичних працівників. Якщо особа належить до маломобільних груп населення, до неї з метою оформлення подальших відносин сімейний лікар приїде особисто.

 

 

За повідомленням прес-служби Управління охорони здоров’я
Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода