28-01-2019 15:18

Україна

ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

2019

    м. Чернігів                               №

 

        

Про тарифи на деякі платні послуги, що надаються комунальним лікувально-профілактичним закладом «Чернігівська обласна психоневрологічна лікарня»

 

Відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 року № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» (із змінами і доповненнями), від 17 вересня 1996 року № 1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров’я та вищих медичних навчальних закладах» (із змінами і доповненнями), з метою встановлення тарифів на вимогу чинного законодавства з о б о в’ я з у ю:

1. Встановити:

1.1. Тарифи на платні послуги, що надаються комунальним лікувально-профілактичним закладом «Чернігівська обласна психоневрологічна лікарня» у госпрозрахунковому підрозділі Диспансерного наркологічного відділення, згідно з додатком 1.

1.2. Тарифи на платні послуги, що надаються комунальним лікувально-профілактичним закладом «Чернігівська обласна психоневрологічна лікарня» у госпрозрахунковому підрозділі Прилуцького диспансерного наркологічного відділення, згідно з додатком 2.

1.3. Тарифи на платні послуги, що надаються комунальним лікувально-профілактичним закладом «Чернігівська обласна психоневрологічна лікарня» у госпрозрахунковому підрозділі Ніжинського диспансерного наркологічного відділення, згідно з додатком 3.

2. Взяти до відома, що:     

2.1. У тарифах на платні послуги, передбачених підпунктами 1.1 - 1.3 пункту 1, не враховано податок на додану вартість на підставі підпункту 181.1 статті 181 Податкового кодексу України.

2.2. У тарифах на платні послуги, передбачених підпунктами 1.1 - 1.3  пункту 1:

2.2.1. Проведення анонімного лікування хворих на алкоголізм та наркоманію зазначена вартість 1 сеансу (дня). Термін лікування захворювання визначається лікарем залежно від стану хворого. Якщо тривалість лікування більше 1 сеансу (дня), вартість цієї послуги збільшується залежно від кількості проведених під час лікування сеансів (днів).

2.2.2. Вартість бланків сертифікатів про проходження профілактичних наркологічних оглядів не враховано і оплачується пацієнтами додатково.

2.3. У тарифах на платні послуги, передбачених підпунктами 1.2, 1.3 пункту 1, з проведення профілактичних наркологічних оглядів не враховано вартість проведення біохімічного обстеження. Пацієнт приймається після проходження обстеження в інших лікувально-профілактичних закладах охорони здоров’я.

3. Визнати такими, що втратили чинність, розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 18 липня 2011 року № 244 «Про тарифи на платні послуги, що надаються обласним комунальним лікувально-профілактичним закладом «Прилуцький наркологічний диспансер»», зареєстроване в Головному управлінні юстиції у Чернігівській області 29 липня 2011 року за № 19/845, від 22 липня 2011 року № 254 «Про тарифи на платні послуги, що надаються обласним комунальним лікувально-профілактичним закладом «Ніжинський наркологічний диспансер»», зареєстроване в Головному управлінні юстиції у Чернігівській області
12 серпня 2011 року за № 35/861 (із змінами, внесеними розпорядженням голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 19 липня 2017 року № 339 «Про внесення змін до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 22 липня 2011 року № 254», зареєстрованим в Головному територіальному управлінні юстиції у Чернігівській області 02 серпня
2017 року за № 46/1135), та від 29 лютого 2016 року № 96 «Про тарифи на платні послуги, що надаються комунальним лікувально-профілактичним закладом «Чернігівський обласний наркологічний диспансер» Чернігівської обласної ради», зареєстроване в Головному територіальному управлінні юстиції у Чернігівській області 16 березня 2016 року за № 5/1040.

4. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації забезпечити офіційне оприлюднення розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації у друкованих засобах масової інформації у визначений законодавством термін.

5. Це розпорядження набирає чинності після державної реєстрації з моменту його офіційного опублікування.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови Чернігівської обласної державної адміністрації згідно з розподілом обов'язків.

 

Голова                                                                                 О. МИСНИК

Додатки

Аналіз регуляторного впливу

ГО Активне Суспільство України