Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проекту звіту про виконання Програми розвитку інвестиційної, зовнішньоекономічної та виставково-ярмаркової діяльності Чернігівської області на 2016-2020 роки "Чернігівщина – конкурентоспроможний регіон"

Програма розвитку інвестиційної, зовнішньоекономічної та виставково-ярмаркової діяльності Чернігівської області на 2016-2020 роки "Чернігівщина – конкурентоспроможний регіон" затверджена рішенням третьої сесії обласної ради сьомого скликання від 27 січня 2016 року № 2-3/VII.

Програмою передбачено створення сприятливого інвестиційного середовища, активізації інноваційної діяльності, розширення географії та поглиблення міжрегіонального співробітництва, реалізації експортного потенціалу області та запровадження механізмів імпортозаміщення, пожвавлення виставково-ярмаркової діяльності.

 Мета Програми:

Пропагування виробничих, експортних можливостей місцевих товаровиробників, активізація просування їх продукції на внутрішні та зовнішні ринки; сприяння залучення якомога більше людей до споживання корисної та натуральної вітчизняної продукції; представлення продукції місцевих виробників, яка за своїми показниками не поступається продукції з інших регіонів.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект звіту про виконання програми проходитиме процедуру електронних консультацій.

Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться з 22 січня до 06 лютого 2019 року за адресою: 14000 м. Чернігів, проспект Миру 14, Департамент агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації, тел. 77-89-37, електрона пошта [email protected].

Контактна особа: Ячна Олена Олексіївна, начальник відділу продовольчої безпеки, переробки та маркетингу сільськогосподарської продукції Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проект звіту про виконання Програми розвитку інвестиційної, зовнішньоекономічної та виставково-ярмаркової діяльності Чернігівської області на 2016-2020 роки "Чернігівщина – конкурентоспроможний регіон"

ГО Активне Суспільство України