back

Марина Порошенко: «Чернігівське «Відродження» – реабілітаційний центр європейського рівня»

04-12-2017 16:21

Сьогодні, 4 грудня, із робочим візитом Чернігівщину відвідала дружина Президента України Марина Порошенко. У програмі візиту – огляд медіатек у школах області, які мають інклюзивні класи, та участь у відкритті гідромасажного блоку в обласному Центрі комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Відродження».

Введення в дію сучасного басейну та гідромасажного блоку з 4 ваннами для дітей – одне з поліпшень, здійснених у ході масштабної реконструкції обласного центру «Відродження», розпочатої у жовтні 2016 року.

У рамках проекту реконструкції вже добудовано й проведено внутрішні роботи у 3-поверховому корпусі, де розмістилися, крім переліченого, 5 додаткових приміщень харчоблоку, устатковані новим обладнанням, велика музична зала, кабінети лікувальної фізкультури, тренажерна зала, вестибюль, приміщення для кабінету соціально-побутової реабілітації.

Площа новозбудованих приміщень становить понад 800 квадратних метрів. Із розширенням Центру для обслуговування дітей буде створено 52 робочі місця.

«Це вже є реабілітаційний центр європейського рівня, де є всі умови для того, щоб дитина могла отримати допомогу в повному обсязі у всіх необхідних напрямках, – сказала Марина Порошенко після ознайомлення з роботою Чернігівського обласного центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Відродження». – І ми бачимо, що і діти усміхаються, і батьки дуже вдячні – у них з’явилася надія на те, що їхні діти матимуть захищене майбутнє, зможуть соціалізуватися, покращити стан здоров’я і на майбутнє отримати гарну освіту».

«Дивлячись на те, як горять очі у директора Центру і його заступників, я впевнена, що вони на цьому не зупиняться, і Центр продовжить розвиватися», – резюмувала дружина Президента України Марина Порошенко.

Читати також: «Розвиток інклюзивного простору на Чернігівщині — в полі зору Марини Порошенко»



Прес-служба облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода