Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проекту розпорядження про щорічний обласний екологічний конкурс «Одна планета – одне майбутнє»

Департаментом агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації підготовлено проект розпорядження про щорічний обласний екологічний конкурс «Одна планета – одне майбутнє».

Проектом розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про щорічний обласний екологічний конкурс «Одна планета – одне майбутнє» передбачено проведення щорічного екологічного конкурсу з метою підвищення екологічної і правової обізнаності громадян щодо захисту довкілля шляхом залучення широких верств населення до практичної природоохоронної роботи, розширення природоохоронної просвітницької діяльності спрямованої на поліпшення стану навколишнього природного середовища Чернігівської області, виховання дбайливого ставлення до природи рідного краю.

 На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності, проект розпорядження проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю з 10 січня 2019 року до 24 січня 2019 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проекту розпорядження надсилати в письмовому вигляді до 24 січня 2019 року (включно) Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації (м. Чернігів, пр-т Миру, буд. 14; тел. 677-914 або в електронному вигляді за адресою [email protected].

Контактна особа: Ганжа Валентина Юріївна, начальник відділу оцінки впливу на довкілля та екологічного моніторингу управління екології та природних ресурсів Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті Чернігівської обласної державної адміністрації в рубриці «Для громадськості»/«Консультації з громадськістю»/«Звіти про результати консультацій з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проект розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації «Про щорічний обласний екологічний
конкурс «Одна планета – одне майбутнє»

Проект Положення про щорічний обласний екологічний конкурс «Одна планета – одне майбутнє»

 

ГО Активне Суспільство України