back

У Прилуках провели для підприємців семінар «Основні події-2017 в сфері бухгалтерського обліку та податків»

01-12-2017 10:48

Вже 10 років у Прилуках працює міський Центр підтримки підприємництва, який надає безкоштовну фінансову та юридичну консультаційну допомогу підприємцям міста та району.

Днями за сприяння Прилуцької міської ради фахівці Центру разом із представниками газети «Все про бухгалтерський облік» провели семінар під назвою «Основні події-2017 в сфері бухгалтерського обліку та податків».

Перша частина семінару пройшла в он-лайн режимі з лектором Людмилою Шахно – директором академії професійного бухгалтера. Людмила Шахно розповіла про особливості обліку ПДВ, блокування податкових накладних та документальне оформлення пов’язаних з цим операцій.

Наступну частину семінару провів лектор Володимир Ковальчук – юрист Навчально-методичного центру Федерації профспілкових організацій Чернігівської області, позаштатний консультант газети «Все про бухгалтерський облік». Обговорювались трудові відносини і кадровий облік, особливості оформлення трудових відносин, можливості запобігання перевірок і штрафів, практичні ситуації та судова практика з трудових питань.  

Довідково. Центр підтримки підприємництва Прилуцької міської ради створений за підтримки Бритіш Американ Тобакко Україна та Корпусу Миру США в Україні. Фахівці центру надають безкоштовні консультації з юридичних та бухгалтерських питань суб’єктам господарювання міста і району.

Центр підтримки підприємництва працює з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 17:00, перерва 12:00-13:00; телефон (0237) 3-12-96; електронна адреса [email protected].

За повідомленням Сергія Бутка, юриста-консультанта ЦПП,
Наталії Литвин, бухгалтер-консультанта ЦПП

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода