back

Кількість надзвичайних ситуацій в області зменшилася на 50%

10-11-2017 11:35

Обласне Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій вчора, 9 листопада, на засіданні Колегії під головуванням начальника Управління Романа Гордового підбило підсумки роботи за 9 місяців 2017 року.

Розпочався захід з урочистостей — за сумлінне виконання службових обов’язків, високі показники в роботі Роман Гордовий вручив відзнаки 12 співробітникам.

Наша робота спрямована на запобігання надзвичайним ситуаціям, а також забезпечення пожежної та техногенної безпеки населення і територій. Поставлені завдання в основному виконані. Цьогоріч забезпечено оперативне реагування на три надзвичайні ситуації, 2479 надзвичайних подій, 1,803 тисячі пожеж. Завдяки проведеним превентивним заходам рятувальникам вдалося зменшити кількість надзвичайних ситуацій на 50%, загиблих на водних об'єктах — на 17,5%, — зазначив Роман Гордовий.

Серед питань, розглянутих під час Колегії, — стан з пожежами і надзвичайними подіями на території області, оперативного на них реагування, цивільного захисту населення і територій, матеріально-технічного забезпечення підрозділів Управління ДСНС. Обговорили також наглядово-профілактичну діяльність та інформаційно-роз’яснювальні заходи, а також проведення роботи з особовим складом щодо дотримання дисципліни та запобігання корупційним проявам.

Під час засідання начальники окремих районних підрозділів звітували про стан організації роботи та виконання покладених завдань на місцях.

Також визначилися із роботою на перспективу. Керівникам підрозділів поставлено ряд завдань, зокрема проведення постійного моніторингу стану пожежної та техногенної безпеки, забезпечення постійної готовності до реагування на надзвичайні ситуації в умовах осінньо-зимового пожежонебезпечного періоду. Крім того, повинні проводитися профілактично-роз`яснювальні роботи серед населення, аби уникнути трагічних наслідків на водних об'єктах, в житловому секторі тощо.

 

 

За інформацією Управління Державної служби України
з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода