back

Про туристичний потенціал Чернігівщини — іноземним журналістам

06-11-2017 15:50

Чи не найдавніший астрономічний календар, музика прадавніх, Мезинська стоянка, зразки архітектури різних століть, сучасні еко-готелі та розваги для усієї родини, — усе це можна знайти у Чернігівській області. Нам є що показати, нам є про що розповісти, — акцентувала заступник голови — керівник апарату ОДА Наталія Романова на сьогоднішній зустрічі з представниками іноземних ЗМІ.

Під час майже годинної розмови Наталія Романова зазначила про основні історичні перлини регіону. Найпопулярніші напрямки та програми окреслили й представники місцевих турагенств.

До Чернігова приїздять з різних куточків України та із сусідньої Білорусі, трохи менше з Росії. Цікавляться, здебільшого, історичною частиною обласного центру, популярні й палацові ансамблі по області, — зауважує менеджер одного з туристичних операторів Іванна Скакун.

Кореспондентів з Молдови, Литви, Туреччини, Китаю цікавили варіанти відпочинку для різних вікових груп та вподобань.

Опісля розмови, група вирушила на екскурсію до Батурина. Загалом маршрут журналістів доволі насичений: Київ – Чернігів – Батурин – Суми – Тростянець (Сумська обл.) – Шарівка (Харківська обл.) — Харків – Лісне (Харківська обл.) – Полтава – Опішне (Полтавська обл.) – Черкаси – Канів – Київ.

Людмила, спецкор іспанських видань: На мою думку, інформацію про такі чудові куточки України варто поширювати в іноземних турагенствах. Саме туди звертаються охочі до відкриття нових місць. Однак, і ЗМІ під силу зацікавити та заінтригувати. Особливо, якщо мова йде про аудиторію з іншим менталітетом.

 

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода