back

До патріотично-виховної програми «Війна, якої немає!» долучилася вся область

03-11-2017 12:17

Практично щоденно у жовтні на Чернігівщині відбувалися заходи обласної патріотично-виховної програми «Війна, якої немає!». Ініціаторів масштабного проекту — громадської ініціативи «Єдиний волонтерський центр» та громадської організації «Єдина родина Чернігівщини» — підтримала облдержадміністрація. Зокрема, фахівці Управління освіти і науки ОДА залучили до програми більш ніж 6 тисяч учнів та студентів, працівників навчальних закладів області.

На першому етапі реалізації програми за принципом «рівний — рівному» підготували 438 екскурсоводів (152 педагогів та 286 учнів і студентів) для ознайомлення учасників проекту з виставкою «Блокпост пам’яті», розміщеною в Обласному молодіжному центрі.

Упродовж місяця групи студентів вишів, вихованців шкіл та професійно-технічних закладів з усієї області відвідували виставку, яка відображає події антитерористичної операції на сході України, долі Героїв — захисників вітчизни.

До речі, виставка «Блокпост пам’яті» продовжить роботу на базі Обласного молодіжного центру до 10 листопада. 

Надзвичайно теплими та емоційними стали зустрічі з батьками загиблих воїнів, чиї розповіді допомагали молоді зрозуміти, що таке «Війна, якої немає», та усвідомлювати важливість бути патріотами своєї країни.

Особливістю акції стали патріотичні флешмоби на Красній площі Чернігова, під час яких молодь вшановувала пам'ять загиблих воїнів.

Читати також: Обласна патріотично-виховна програма «Війна, якої немає!» — новий формат розповіді про головне

У Чернігові відбувся флешмоб «В той день, коли закінчиться війна…»

«Війна, якої немає!»: заходи обласної програми тривають

 

 

За матеріалами Управління освіти
і науки Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода