back

Навчальні заклади області під пильним наглядом рятувальників

01-11-2017 10:44

Загальноосвітні навчальні заклади відносяться до категорії установ з масовим перебуванням людей. Відтак, вони перебувають під пильним наглядом рятувальників. На Чернігівщині протягом 2017 року в цих установах сталися три пожежі, збитки від яких склали понад мільйон гривень.

Упродовж минулого тижня фахівцями Чернігівського міського відділу обласного Управління ДСНС спільно з представниками відділу освіти міськвиконкому та засобів масової інформації проведено рейдову перевірку стану забезпечення пожежної та техногенної безпеки закладів освіти в Чернігові.

Зокрема, оглянули приміщення, перевірили, укомплектованість необхідним обладнанням у разі виникнення надзвичайної ситуації, електромережу на відповідність нормам безпечної експлуатації тощо.

Під час відвідин навчальних закладів фахівці ДСНС серед викладачів та дітей організували масово-роз’яснювальну роботу з питань безпеки життєдіяльності, провели відповідні інструктажі, а також перевірили якість проведення занять з охорони життя та безпеки дітей.

До речі, така профілактична робота проводиться по всій території України, аби гарантувати безпечні умови перебування підростаючого покоління в ЗНЗ, а також знизити ризик виникнення пожеж та надзвичайних ситуацій різного характеру.

 

 

За інформацією Управління Державної служби України
з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода