back

Затверджено остаточний перелік інвестиційних проектів регіонального розвитку

26-10-2017 09:30

Уряд схвалив додатковий перелік інвестпроектів на суму понад 98 мільйонів гривень за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. Про це повідомив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

Ці кошти ДФРР спрямовуються на такі інвестиційні програми як будівництво та реконструкція соціальних об’єктів (лікарні, школи, поліклініки), відновлення мостової інфраструктури, проведення термомодернізації тощо. Загалом в рамках ДФРР у 2017 році буде профінансовано майже 800 інвестпроектів в усіх областях України, — зазначив Геннадій Зубко.

Віце-прем’єр-міністр повідомив, що до розпорядження про фінансування за рахунок ДФРР включено проекти з проведення комплексних заходів із термомодернізації шкіл у Вінницькій, Донецькій, Запорізькій, Одеській і Тернопільській областях, реконструкції лікувальних установ, садочків, шкіл, стадіонів у Запорізькій, Одеській, Полтавській та Чернігівській областях, реконструкції мостового переходу на Луганщині, будівництва спортивних майданчиків зі штучним покриттям на Херсонщині.

Чернігівській області затверджено 4 нові проекти на суму 12,8 мільйона гривень. Це — реконструкція стадіону «Юність» та інфекційного відділення обласної дитячої лікарні у Чернігові, капітальний ремонт даху Прилуцького медичного училища, закупівля медичного обладнання для Чернігівської міської лікарні № 3.

Всього ж область до кінця року має реалізувати 42 проекти на суму 112,5 мільйона гривень.

Загальний обсяг фінансування за кошти ДФРР по Україні — 3,5 мільярда гривень. 

 

Читати також: Сергій Сергієнко: Наша задача – стовідсоткове освоєння коштів, виділених області на проекти соціально-економічного розвитку

 

За матеріалами Міністерства регіонального розвитку,
будівництва та житлово-комунального господарства України
та Департаменту економічного розвитку
Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода