back

Безпека життєдіяльності у школах та дитсадках — спільне питання як рятувальників, так і освітян

13-10-2017 11:41

Як забезпечити пожежну та техногенну безпеку загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів, а також організувати та провести серед дітей роз’яснювальну роботу з питань безпеки життєдіяльності, говорили днями під час семінару-наради з керівниками освітніх та дошкільних закладів, спеціалістами з питань охорони праці та техніки безпеки в Управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області.

Фахівці обласного Управління ДСНС й навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернігівської області довели інформацію про стан з пожежами, надзвичайними подіями в області, основні причини їх виникнення, а також нагадали порядок використання первинних засобів пожежогасіння. Крім того, роз’яснили вимоги пожежної та техногенної безпеки для навчальних закладів, зокрема утримання будівель, приміщень, евакуаційних шляхів та виходів, електроустановок, засобів протипожежного захисту, систем протипожежного водопостачання, первинних засобів пожежогасіння тощо. Акцентували увагу керівників на проведенні виховної роботи серед підростаючого покоління щодо виконання заходів безпеки у побуті та під час дозвілля.

Учасники заходу також переглянули відеофільм про роботу підрозділів оперативно-рятувальної служби Чернігівщини та оглянули пожежно-технічну виставку Управління.

 

 

За інформацією Управління Державної служби України
з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода