back

Підрозділи Управління ДСНС України в області у посиленому режимі чергування

06-10-2017 17:01

Як протидіяти можливим надзвичайним ситуаціям і подіям, пов'язаним із ускладненням погодних умов, а також мінімізувати їхні негативні наслідки, обговорили сьогодні під час засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Серед учасників — представники профільних структурних підрозділів облдержадміністрації, управлінь та відомств.

— 6 жовтня у Чернігівській області очікується посилення швидкості вітру до 25 метрів в секунду. Це може призвести до виникнення надзвичайних ситуацій, порушення нормальних умов життєзабезпечення населення та об’єктів соціальної сфери. Керівництво органів влади й місцевого самоврядування завчасно поінформовано про можливі негативні наслідки негоди. Уточнено порядок використання наявних матеріальних резервів для ліквідації надзвичайних подій, наявність і готовність джерел автономного енергоживлення на об’єктах соціальної сфери. Крім того, підрозділи Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області переведені у посилений режим чергування, — наголосив начальник Управління ДСНС України в області Роман Гордовий.

Визначено ряд заходів, які необхідно вжити з метою мінімізації можливих негативних наслідків, пов’язаних з ускладненням погодних умов.

Крім того, Роман Гордовий звернув увагу щодо своєчасного інформування населення через наявні засоби масової інформації про можливі загрози і порядок дій під час ускладнення погодних умов. Зокрема, щодо обмеження перебування на вулиці, особливо поблизу дерев, ліній електропередач, рекламних щитів тощо. У разі необхідності — потрібно звертатися за допомогою до екстрених служб.

 

За інформацією Управління Державної служби України
з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода