back

Навчальна програма стажування у США

25-09-2017 15:18

Проект «Навчальні програми професійного зростання» Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) розпочинає набір кандидатів для участі у програмі стажування на тему «Посилення інституційної спроможності та незалежності Антимонопольного комітету України».

Орієнтовна дата поїздки — 22 січня – 4 лютого 2018 року.

Термін подання документів — до 16 жовтня 2017 року. 

Основна мета програми — ознайомлення учасників із стратегічними підходами та правилами, прийнятими в американських установах та інституціях, що здійснюють контроль за конкуренцією та захист споживачів, з особливим акцентом на структуру, роль, завдання, функції інституцій, а також джерела та принципи фінансування. Навчальна програма допоможе зміцнити інституційну спроможність АМКУ та інших зацікавлених сторін і, в остаточному підсумку, покращити бізнес-середовище в Україні шляхом забезпечення чесної конкуренції та захисту прав споживачів.

Програма проходитиме в США, де учасники навчання проживатимуть у приймаючих родинах. Усі витрати покриваються проектом, окрім вартості виготовлення закордонного паспорта та витрат на території України (транспортних, поштових, проживання в готелі у разі потреби тощо). Знання англійської мови не вимагається, під час програми з групою працюють перекладачі.

Ідеальні кандидати для участі — фахівці, які є ключовими зацікавленими сторонами у процесі розробки здорової конкурентної політики і культури, що відповідають найкращим світовим практикам. Зокрема, з наступних інституцій:

– Антимонопольний комітет України та його регіональні відділення;

– депутати Верховної Ради України та міжфракційних робочих груп, зосереджених на питаннях антимонопольної політики;

– Міністерство економічного розвитку та торгівлі;

– недержавні організації, що опікуються питаннями антимонопольної політики та створення конкурентного бізнес-середовища (наприклад,Фонд розвитку конкуренції та інші);

– викладачі та наукові співробітники університетів, які викладають або ведуть дослідницьку роботу з дисциплін конкурентного права/політики;

– журналісти, які спеціалізуються на антимонопольних питаннях.

Дізнатися більше про програму та заповнити он-лайн анкету кандидата можна на сайті виконавця проекту в Україні — Консорціуму із удосконалення менеджмент-освіти в Україні (CEUME).

 

Департамент економічного розвитку
Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода