back

Спортивно, музично, яскраво та з безліччю сюрпризів. Чернігів відзначив День міста

25-09-2017 10:54

Парад військових оркестрів, музичний тролейбус та цікаві екскурсії. Чернігів відсвяткував день народження.

Одна з найпопулярніших атракцій серед містян — парад оркестрів. П’ять кращих військових музичних колективів України, а це більше двохсот чоловік, крокували центральними вулицями міста до Красної площі, де й відбувся концерт.

Вперше до Чернігова прибули військові центру музичного мистецтва Військово-Морських сил України. Раніше колектив базувався у Севастополі, проте після анексії Криму переїхав до Одеси. Окрім участі у фестивалі, колектив також мав сольний концерт у Чернігові.

 

Бігли в обласному центрі Чернігівщини і напівмарафон, а також,у рамках "Богатирських ігор", змагалися й найсильніші богатирі з України та Європи. Перемогу в матчевій зустрічі отримала команда України.

 

Потішили містян та гостей Чернігова урочистим відкриттям скверу імені Богдана Хмельницького та традиційним змаганням творчої молоді «Чернігів The Best».

 

 

Не обійшлося і без вітальних адрес від українських та закордонних міст-партнерів. Чернігів радо прийняв й особисті вітання офіційних делегацій.

 

Три дні святкувань місто підсумувало концертом за участі відомих українських виконавців, а в небо прямо зі сцени здійнялися комети.
 

 

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

з використанням  матеріалів Чернігівської  регіональної дирекції НСТУ "Сівер-центр"

 

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода