back

Сергій Сергієнко: Наша задача – стовідсоткове освоєння коштів, виділених області на проекти соціально-економічного розвитку

19-09-2017 17:05

Стан реалізації в області проектів за кошти Державного фонду регіонального розвитку та субвенції з державного бюджету проаналізували сьогодні, 19 вересня, в облдержадміністрації.

Нараду провів заступник голови Чернігівської ОДА Сергій Сергієнко за участю керівників відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації.

Серед ключових питань обговорення – вирішення проблем, які виникають в ході будівництва, реконструкції та введення в експлуатацію об’єктів інфраструктури.

Сергій Сергієнко наголосив на необхідності прискорення тендерних процедур. Крім того, окрему увагу він акцентував на вимогах до документації, що подається учасниками конкурсних торгів. Аби при проведенні процедур закупівель, можна було проаналізувати наявність матеріально-технічної бази заявників.

– Наша задача – забезпечити стовідсоткове освоєння коштів, виділених з державного та місцевих бюджетів на реалізацію проектів соціально-економічного розвитку Чернігівщини. Тому прошу всіх розпорядників коштів та відповідні служби здійснювати належний технічний нагляд за станом будівельних робіт та контролювати дотримання календарних планів їх виконання, – зазначив Сергій Сергієнко.

Загалом цьогоріч області з державного бюджету передбачено понад 342 мільйони гривень. На сьогодні на рахунки розпорядників коштів надійшло майже 248 мільйонів гривень, з яких освоєно більше 20 мільйонів гривень.

Зокрема, за рахунок коштів субвенції на розвиток окремих територій Чернігівщині передбачено близько 145 мільйонів гривень, з яких на рахунки розпорядників коштів уже надійшло біля 140 мільйонів гривень, освоєно понад 11 мільйонів гривень.

За рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку області передбачено майже 113 мільйонів гривень. З них надійшло близько 51 мільйона гривень, освоєно біля 7 мільйонів гривень.

Також на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад Чернігівщини передбачена субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам в розмірі майже 85 мільйонів гривень. На рахунки розпорядників коштів надійшло близько 57 мільйонів гривень, з яких освоєно більше 2 мільйонів гривень.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода