back

День селища, Або народні гуляння по-сосницьки

11-09-2017 11:45

Минулими вихідними День Сосниці відзначили жителі Сосницького району.

Привітали сосничан зі святом заступник голови облдержадміністрації Сергій Сергієнко, перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, народний депутат України Анатолій Євлахов, депутати обласної ради Дмитро Блауш та Володимир Селянський, керівництво району та селища, а також гості із сусідніх районів.

— З кожним роком Сосниччина оновлюється та стає все більш впорядкованою. Проте найцінніше багатство вашої землі — люди, талановиті, щирі, добрі й працьовиті, — зазначив Сергій Сергієнко і додав: — Переконаний, що разом нам під силу зробити все для того, щоб Сосницький район, один з мальовничих куточків Чернігівщини, став ще кращим і комфортнішим.

Сумувати не довелося нікому — святкова програма була насиченою та різноманітною як для дорослих, так і малечі. Тут відбулися і театралізоване дійство за участю територіальних громад, установ та організацій району, і виставки виробів народних умільців, і концертна програма, що підготували спільно із сусідніми районами. Охочі почастувати традиційними місцевими стравами могли завітати до спеціально встановлених куренів.

Також під час урочистостей офіційно відкрили нещодавно встановлену меморіальну скульптуру за мотивами герба Сосницького району.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації
за повідомленням Сосницької райдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода