back

Леонід Сахневич: «Для розвитку країни необхідна тристороння єдність — влада, підприємці, громадськість. Чернігівщина це має»

02-09-2017 18:50

День підприємця цьогоріч став справжнім святом і для представників бізнесу, і для мешканців та гостей Чернігова.

Дійство розпочалося зранку на Красній площі. Саме тут було зібрано бізнес-карту Чернігівщини, а також підписано Меморандум про співпрацю та взаємодію між Головним управлінням ДФС в області, Коаліцією «Сіверщина» та громадською організацією «Сяйво Сіверщини».

Опісля цього зібрання святковою кавалькадою рушило до основного місця подій — Центрального парку культури та відпочинку.

Очолив ходу Гермес — один з найдавніших і найшановніших богів античної міфології, бог несподіванок та удачі, покровитель торговців та мандрівників.

 

У парку ж кожен міг знайти заняття собі до душі: малечу розважали та навчали основам ведення бізнесу, а також розповідали про важливість енергозбереження, дорослі залюбки дегустували запропоновану продукцію та придивлялися обновки на ярмарку.

Можна було отримати і безкоштовну консультацію щодо введення власної справи, а також ознайомитися із вакансіями.

Не обійшлося ж і без відзначення кращих представників місцевого бізнесу. Почесні грамоти та подяки вручали перший заступник голови ОДА Леонід Сахневич, заступник голови обласної ради Арсен Дідур, заступник Чернігівського міського голови Олександр Ломако.

В урочистостях також взяв участь народний депутат України Олександр Кодола.

 

 

Підбили підсумки й обласного конкурсу на визначення кращих суб’єктів підприємництва. Змагання проходило відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації в рамках Місячника підтримки підприємництва. Переможців визначали у 10-ти номінаціях.

 

 

 

Пряма мова:

Леонід Сахневич, перший заступник голови ОДА: На жаль, реформи в країні досить часто болюче сприймаються підприємцями. Але ми маємо пам’ятати, що саме малий та середній бізнес є основним джерелом наповнення бюджетів.

 

 

 

 

 

Арсен Дідур, заступник голови обласної ради: Завдання влади сьогодні у рамках своїх повноважень створити максимально комфортні умови для ведення бізнесу. Ми маємо зробити все, аби Чернігівщина була інвестиційно привабливим регіоном.

 

 

 

 

Олександр Кодола, народний депутат України: Підприємці не лише утримують державу. Вони є тим джерелом, що нині допомагає боротися з ворогом на сході країни, та допомагає оговтатися тим, хто був вимушений покинути власний дім.

 

 

 

 

 

Ірина Березинець, голова громадської організації «Сяйво Сіверщини»: Вперше за 26 років незалежності України підприємці Чернігівщини справді відчувають своє професійне свято. Приємно, що ініціюючи саме такий формат відзначення, ми знайшли підтримку у влади міста та області.

 

 

 

 

 

 

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода