back

Громадськість вивчає динаміку думки населення Чернігівщини

30-08-2017 10:17

Громадська організація «Чернігівський обласний осередок Всеукраїнської громадської організації «Ліга соціальних працівників України» розпочала реалізацію проекту «Дослідження динаміки думки населення області щодо суспільно-політичної та соціально-економічної ситуації в Чернігівській області протягом 2016-2017 років». 

У рамках проекту планується вивчення думки мешканців Сіверщини щодо найбільш актуальних соціально-економічних і суспільно-політичних проблем у регіонах області. Зокрема, буде проведено порівняння з результатами опитування, здійсненого у жовтні минулого року, що дасть можливість відслідкувати зміни в оцінці населенням Чернігівщини суспільно-політичної і соціально-економічної ситуації. Крім того, дозволить представникам влади та громадянського суспільства оперативно реагувати на виклики часу.

У соціальному дослідженні беруть участь фахівці Чернігівського національного технологічного університету.

Проект реалізується за фінансової підтримки з обласного бюджету в рамках обласної Програми сприяння розвитку інститутів громадянського суспільства на 2016-2020 роки «Чернігівська громада».

 

За інформацією «Чернігівського обласного осередку Всеукраїнської
громадської організації «Ліга соціальних працівників України»

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода