back

Закінчилася п’ятиденна школа для прийомних батьків та дітей

22-08-2017 11:39

У таборі «Юний турист» позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» (с. Количівка Чернігівського району) 14–18 серпня проведена «Літня школа» для прийомних батьків, прийомних та власних дітей з цих родин. Захід організувала Служба у справах дітей ОДА.

Читати також: «Літня школа» відкрила двері для прийомних батьків та дітей

Учасники п’ятиденної школи — 8 прийомних сімей з Бахмацького, Ічнянського, Коропського, Куликівського, Прилуцького, Семенівського районів, міст Новгорода-Сіверського та Прилук (10 прийомних батьків, 15 прийомних та двоє власних дітей).

Працівниками обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, психологами Чернігівського вищого професійно-технічного училища побутового обслуговування №9, реабілітаційного центру «Відродження» проводилися тренінгові навчання щодо мистецтва спілкування, міжособистісних стосунків у прийомній сім’ї, попередження емоційного вигорання та з інших актуальних питань специфіки виховання прийомних дітей.

За результатами навчання всі батьки отримали довідки про підвищення кваліфікації.

Програма «Літньої школи» також була насичена цікавими заходами як для дорослих, так і для дітей: майстер-класи з мультиплікації та скалолазіння, вистава «Про Червону шапочку та музичного вовка», музично-спортивна гра «Козацькі розваги», урок футболу, квест «Україна — єдина країна», заходи у розважальних комплексах Чернігова тощо.

 

 

За інформацією Служби у справах дітей Чернігівської облдержадміністрації

 

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода