21-09-2018 16:46

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проекту нової редакції обласної Програми розвитку фізичної культури та спорту Чернігівської області на період 2017-2020 роки

Департаментом cім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації підготовлено проект рішення п’ятнадцятої сесії обласної ради сьомого скликання «Про внесення змін до обласної Програми розвитку фізичної культури та спорту Чернігівської області на період 2017-2020 роки» (далі-Програма), згідно з яким пропонується внести зміни до Програми, затвердженої рішенням обласної ради від 20 грудня 2016 року № 12/7-VII, доповнивши Програму Положенням про обласні стипендії для провідних та перспективних спортсменів Чернігівської області (додаток 5 до Програми).

Проект рішення підготовлено на виконання пункту 6 додатку 2 до Програми (в редакції рішення дванадцятої сесії обласної ради сьомого скликання 28 березня 2018 року № 22-12/VII) з метою забезпечення матеріального та морального заохочення провідних та перспективних спортсменів області – чемпіонів, призерів Олімпійських, Паралімпійських та Дефлімпійських ігор, Всесвітніх ігор з єдиноборств, Всесвітньої шахової олімпіади, чемпіонатів України, Європи, світу, інших змагань міжнародного рівня, включених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України, затвердженого Міністерством молоді та спорту України.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03 листопада 2010 року № 996 та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність обласної державної адміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності проект рішення обласної ради проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю до 02 жовтня 2018 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проекту рішення обласної ради надсилати в письмовому вигляді впродовж 15 днів, з дня опублікування на сайті обласної державної адміністрації, до Департаменту cім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Шевченка, буд. 7, кім. 42; тел. (0462) 67-28-60 або в електронному вигляді за адресою [email protected], [email protected]).

Контактна особа: Гірко Наталя Анатоліївна, головний спеціаліст відділу спортивної та фізкультурно-масової роботи управління з питань фізичної культури та спорту Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті облдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проект рішення обласної ради «Про внесення змін до обласної Програми розвитку фізичної культури та спорту Чернігівської області на період 2017-2020 роки»

ГО Активне Суспільство України