back

До уваги організацій громадського суспільства!

10-08-2017 17:10

9 серпня відбулося засідання робочої групи з напрацювання проекту обласної програми розв’язання пріоритетних проблем з використанням механізму соціального замовлення на 2018—2019 роки.

Ініціатор створення обласної програми — голова правління обласного відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська Мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» Анжела Мойсеєнко розповіла про основні можливі напрями роботи з надання соціальних послуг.

Попередньо визначено п’ять напрямів з надання соціальних послуг для ВІЛ позитивних (дорослі та діти); людей з інвалідністю, які пересуваються на візках; учасників АТО; дітей з інвалідністю; безхатченків та осіб з місць позбавлення волі.

Для розробки ефективної програми варто дослідити потребу населення у запропонованих соціальних послугах та їхню доцільність, з урахуванням уже наявних надавачів цих послуг.

Тож запрошуємо громадські організації, які надають соціальні послуги для вказаних категорій населення долучитися до роботи робочої групи, зокрема ввійти до її складу.

Пропозиції до складу робочої групи від громадських організацій просимо надсилати до 17 серпня на електронну пошту відділу взаємодії з громадськими об'єднаннями Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації ([email protected]).

Телефон для довідок: 67-59-67.

 

Орієнтовний склад робочої групи з напрацювання проекту обласної програми розв’язання пріоритетних проблем з використанням механізму соціального замовлення на 2018-2019 роки

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації 

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода