back

Оголошено конкурс на надання кредитів фермерським господарствам

04-08-2017 11:50

Переможці конкурсу отримують фінансову підтримку на поворотній основі у розмірі, що не перевищує 500 тисяч гривень, із забезпеченням зобов’язання щодо повернення бюджетних коштів на строк до 5 років.

До участі в конкурсі допускаються всі фермерські господарства крім тих, які мають заборгованість перед Укрдержфондом та його регіональними відділеннями, яких визнано банкрутами, щодо яких порушено справу про банкрутство та які перебувають у стадії ліквідації, а також у яких виявлено факти незаконного одержання та/або нецільового використання бюджетних коштів.

Заявки та документи для участі в конкурсі подаються до 16 серпня 2017 року до регіональних комісій  керівником фермерського господарства особисто або уповноваженою особою. Заявки, що надійшли після закінчення строку подання, не розглядаються.

Адреса Регіональної комісії Чернігівського відділення: 14000, м. Чернігів, пр. Миру, 14, кім. 403, телефон: (0462) 77-46-69 щодня, крім вихідних, з 9:00 по 17:30 (у п’ятницю – до 16:30).

Сума коштів, що буде розподілена між фермерськими господарствами Чернігівської області становить 1755,0 тис. грн.

Фінансову підтримку можна отримати для придбання техніки, обладнання, поновлення обігових коштів, у тому числі для придбання маточного поголів’я сільськогосподарських тварин (телиць, нетелей, корів, свиноматок, ярок, вівцематок, кізочок та козоматок) та проведення оцінки відповідності виробництва органічної продукції (сировини), виробництва та переробки сільськогосподарської продукції, будівництва та реконструкції виробничих і невиробничих приміщень, для закладення багаторічних насаджень, розвитку кредитної та обслуговуючої кооперації, у тому числі для сплати пайових внесків до пайових фондів сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, утворених фермерськими господарствами самостійно або разом з членами особистих селянських господарств, зрошення та меліорації земель.

Перелік документів для участі в конкурсі.

Детально на сайті.

 

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода