back

Чернігівщина готується до святкування 26-ї річниці незалежності України

03-08-2017 16:50

Незабаром наша країна відзначатиме чергову річницю незалежності. Як проходитиме святкування на Чернігівщині — говорили сьогодні на засіданні профільного оргкомітету під головуванням заступника голови облдержадміністрації Леоніда Сахневича.

Минулого місяця розпорядженням голови ОДА затверджено обласний план заходів. Зокрема, 23 серпня, у День Державного Прапора України, планується провести акцію «Я — громадянин України». Традиційно вручатимуть паспорти молодим людям, яким виповнилося 14 років. Можливо, цьогорічний захід відбудеться у Крутах або іншому символічному місці.

24 серпня офіційна частина урочистостей з нагоди 26-ї річниці незалежності України проводитиметься в Чернігові біля пам’ятного знаку «Борцям за волю і незалежність України»: це і покладання квітів, і вручення державних нагород, і виступи творчих колективів тощо.

Будуть і розважальні локації у Центральному парку культури та відпочинку: холі-фест, фінал змагань «Найсильніша людина України» (спільно із Всеукраїнською федерацією стронгменів), «Розмалюй авто своєї мрії» (виставка ретроавтомобілів, які можна буде розмалювати), фотозона, флешмоб, концертна програма тощо.

Також заплановано проведення «Поліського кола» — міжнародного фестивалю національних культур. До речі, свою участь уже підтвердили колективи із Латвії, Республіки Білорусь та Сербії.

Тож слідкуйте за анонсами: детально про всі заходи можна буде дізнатися на офіційному веб-сайті ОДА.

 

 

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода