back

Через необережність на Чернігівщині загинули люди

17-07-2017 16:12

Впродовж минулих вихідних пожежно-рятувальними підрозділами управління ДСНС України у Чернігівській області ліквідовано 4 пожежі, три з яких виникли у житловому секторі громадян. Дві людини загинули, один чоловік отримав опіки.

Так, 15 липня до Служби порятунку «101» у Чернігівському районі надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку в Кошівці. До гасіння пожежі залучили 7 чоловік особового складу та 2 одиниці спеціальної техніки. У ході проведення невідкладних робіт в одній із кімнат виявлено тіло 31-річної жінки, 27-річного господаря помешкання з термічними опіками тіла ІІ ступеню та верхніх дихальних шляхів доставлено до реанімаційного відділення обласної лікарні.

16 липня у Бобровиці вогнеборці 15-ої державної пожежно-рятувальної частини у складі 5 чоловік особового складу та 1 одиниці спеціальної техніки під час ліквідації пожежі приватного житлового будинку виявили тіло 31-річного сина господарки без ознак життя.

В обох випадках причини трагедій — власна необережність громадян під час паління.

Рятувальники звертаються до громадян та нагадують: паління в ліжку, особливо у нетверезому стані, призводить до виникнення пожеж з трагічними наслідками.

Проявляйте обережність у поводженні з вогнем, іншими небезпечними предметами та приладами. У випадку виникнення пожежі, негайно викликайте допомогу за номером «101».

 

За інформацією Управління Державної служби України
з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода