back

Будьте пильними: під іменем ОДА можуть телефонувати шахраї!

14-07-2017 15:56

Увага! Знову на Чернігівщині орудують телефонні шахраї, які намагаються видурити гроші у підприємців, керівників установ та організацій, використовуючи позитивну репутацію Чернігівської обласної державної адміністрації, її очільника Валерія Куліча та його заступників.

Цього разу телефонні дзвінки поступали до агрохолдингів. Шахраї представлялися заступником голови ОДА Сергієм Сергієнком і просили перерахувати кошти на благодійну діяльність.

Інформуємо та застерігаємо: ні Чернігівська ОДА, ні її голова Валерій Куліч не здійснюють збір благодійної допомоги чи пожертв — ні особисто, ні через жодні організації.

Будь-які такого роду звернення від їх імені — це дії, що мають ознаки злочину. Якщо ж ви стали мішенню чи жертвою телефонних аферистів — не зволікайте й інформуйте правоохоронні органи.

Поліція застерігає громадян від необдуманих кроків, які можуть у подальшому вартувати заощаджень чи цінних речей, за якими полюють зловмисники. Пам’ятайте: розрахунок шахраїв — довірливість жертв. Будьте пильними та не дозволяйте себе ошукати.

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода