back

Завершилася робота обласної літньої школи для обдарованих та талановитих дітей Чернігівщини

12-07-2017 15:43

Днями в дитячому таборі «Юний турист» відбулося урочисте завершення цьогорічної роботи обласної літньої школи для обдарованих та талановитих дітей Чернігівщини.

На свято до табору завітали начальник Управління освіти і науки облдержадміністрації Микола Конопацький та директор позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» Петро Степовик.

Після урочистої частини Микола Конопацький поспілкувався з юними інтелектуалами. Юнаки та дівчата поділились своїми враженнями від перебування в обласній літній школі, розповіли про власні творчі проекти, які вони успішно втілили у життя. Також під час розмови очільник освітян області та школярі обмінялися думками щодо нової української школи, висловили своє бачення сучасного процесу навчання та ролі вчителя.

До речі, за три тижні учасники літньої школи побували у різних куточках області — Батурині, Сновську, Корюківці, Любечі. Вони зустрілися з бійцями АТО та волонтерами, представниками громадської організації «Єдина родина Чернігівщини», здійснили квест-подорож «Екскурсія армійськими стежками». Цікавими для дітей стали інтелектуальні ігри, творчі конкурси та спортивні змагання.

З діяльністю обласної літньої школи для обдарованих та талановитих дітей можна ознайомитися за посиланням .

За інформацією Управління освіти і науки
 Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода