back

Військові та правоохоронці отримують допомогу з обласного бюджету

12-07-2017 12:38

Як повідомили в Департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи ОДА, в першому півріччі цього року військові частини та правоохоронні органи, які беруть участь в антитерористичній операції та дислокуються на території Чернігівської області, отримали за рахунок коштів обласного бюджету матеріально-технічних засобів на суму близько 340 тисяч гривень.

Зокрема в травні-червні військовим частинам передано автомобільні запчастини, генератор, телефонний кабель та матеріали для обладнання штабних машин — на суму 148,1 тисячі гривень.

Також виконано 56 рейсів до зони проведення АТО, якими перевезено більше двох тисяч військовослужбовців ЗСУ та працівників правоохоронних органів. На це за півроку витратили понад 480 тисяч гривень бюджетних коштів.

Усього ж у відповідній обласній програмі на 2017 рік передбачено 1559,9 тисячі гривень.

Згідно з обласною програмою «Профілактика правопорушень у Чернігівській області» цього року заплановано 751,7 тисячі гривень на матеріально-технічне забезпечення правоохоронних органів. Для них уже придбано та передано спецзасобів та іншого обладнання на суму майже 420 тисяч гривень. Це — два металошукачі, поліграф, блок живлення, приклад з адаптером тощо.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

за інформацією Департаменту з питань цивільного захисту
 та оборонної роботи Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода